top of page

Aanmelden Database

AMA zet zich in om een overzichtelijke database op te zetten van alle studenten en afgestudeerden in de gezondheidszorg in Nederland. Door middel van deze database moet voor alle partijen op de voormalige Nederlandse Antillen duidelijk worden wat het aanbod aan talent is in Nederland.

Door een duidelijk en overzichtelijk database te hebben kunnen we ons als vereniging ook inzetten voor het regelen van opleidingsplekken voor medici die als doel hebben terug te keren naar de eilanden.

De bedoeling is dat de database jaarlijks wordt geüpdatet, hiervoor zullen leden van werkgroep database contact gaan opnemen via e-mail of telefonisch met diegenen die dit formulier hebben ingevuld. 

Belangrijk: Alle gegevens uit deze database die gedeeld zullen worden buiten werkgroep database, zal anoniem gedeeld worden. Als derden voor verdere informatie vragen, zal werkgroep database contact opnemen met de desbetreffende personen voor toestemming.  

Let op: het invullen van je gegevens in de database maakt je niet automatisch lid van de vereniging. Om lid te worden kan je je opgeven via de "Log in" knop en vervolgens aanmelden.

Aanmelden Database
arrow&v
arrow&v
arrow&v
Heeft u meer medische studies gevolgd, zoals een specialisatie?
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Bedankt voor de inzending!

bottom of page