Evenementen

1/4

AMA Online Pubquiz 2020

Op zaterdag 4 juli was de AMA online pubquiz, georganiseerd door onze geweldige leden van de Sociale Commissie. Er was uiteraard ook een winnaar! Een van de jongste AMA-leden, Sheeney Magdalena, heeft nogmaals laten zien dat de toekomst van de eilanden in goede handen is. Gefelicteerd en veel kookplezier met je prijs!

AMAze Escape 2019 

In mei 2019 vond het eerste AMA social event van 2019 plaats in Den Haag. Met een groep van 13 man sterk ging AMA de AMAze Escape challenge aan!

In 60 minuten zijn team White en team Blac in een 'race against the clock' de challenge aangegaan voor voor de beker! In een zenuwslopende strijd met nog maar enkele minuten op de klok, wist team Black alle braincrackers op te lossen! Zo maakten zij 'the great escape' uit de black room met de eerste prijs!

1/1

Pubquiz 2019

In augustus 2019 heeft onze eerste Pubquiz plaatsgevonden. Het was een gezellige en geslaagde avond. Dank aan de Sociale Commissie voor hun geweldige inzet!

 

Het einde was nog even spannend toen er een gelijke stand tussen 2 van de 4 teams was. Zonder te weten hebben deze teams een extra vraag gekregen om voor de 3e en 4e plek te spelen.  Uiteindelijk had 1 team de meeste antwoorden goed en werd benoemd tot de slimsten van AMA!

1/11

Circulating Dinner 2018

Op 27 oktober 2018 vond een geweldige Circulating Dinner plaats! Gedurende de avond waren er verschillende experten van diverse vakgebieden aanwezig, waarmee de aanwezige leden in gesprek konden gaan omtrent hun loopbaan, onder het genot van een exquisite cuisine en drankjes. Het was een zeer geslaagde avond vol interessante gesprekken en lekker eten! Bedankt aan dr. Shirin Jhagru, dr. Byron Martina, dr. John Daflaar en dr. Shamir Jacobino voor hun aanwezigheid en input, BKV voor de sponsorship, en natuurlijk aan alle gasten voor een geweldige avond!