Lid worden

Heb je een WO-medische opleiding of ben je bezig met een WO-medische opleiding? En heb je ook nog een band met Curacao, Aruba, Sint Maarten, Sint Eustatius, Sint Maarten en/of Saba? Dan is de Asosiashon Mediko di Antias wellicht voor jou!

Via het formulier rechts kan je je inschrijven voor de vereniging. Als je het formulier hebt ingevuld ontvang je binnen 3 dagen een persoonlijke e-mail met bevestiging van je lidmaatschap. 

Wil je toch eerst meer informatie stuur dan een mail naar info@medikoantiano.com

 

Persoonsgegevens
Naam *
Naam
Geboortedatum *
Geboortedatum
Adresgegevens
Adres *
Adres
Contactgegevens
Machtiging automatisch incasso
De contributie wordt bij AMA automatisch geïncasseerd. Wij verzoeken u daarom het rekeningnummer en de tenaamstelling van de rekening waarvan de contributie afgeschreven kan worden, hieronder in te vullen. U verleent dan tot wederopzegging maar uiterlijk tot beëindiging van het lidmaatschap machtiging aan AMA om contributiebedragen af te schrijven van uw bankrekening. Lidmaatschapkosten zijn 30 euro voor studenten en 45 euro voor niet-studenten.
Bevestiging
De gegevens vermeld op dit inschrijf- en machtigingsformulier worden opgenomen in het ledenbestand van AMA. Door het invullen van dit formulier geef je ons hiertoe toestemming. *