Sponsors en Partners

KGMC

Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao

Deze rijksministerraad wordt gevormd door de ministers van de Nederlandse regering, samen met de gevolmachtigde ministers van Curaçao, Aruba en Sint Maarten. De gevolmachtigde minister vertegenwoordigt de Curaçaose regering bij officiële instanties in Nederland en elders in Europa. 
Lees meer op www.kgmc.nl


21083757_239119843278513_5062834373203355191_o.jpg

Henry Ostiana Foundation

Dhr. Henry Ostiana werd in augustus 2011 op het eiland Sint Maarten getroffen door een herseninfarct. Als gevolg hiervan heeft hij vasculaire dementie ontwikkeld. Alzheimer en Dementie zijn op de Antillen nog steeds een onderwerp dat men liever niet bespreekt, vandaar dat er vaak ook nog geen gepaste hulpverlening is. De stichting ‘Henry Ostiana Foundation’ werft fondsen om lotgenoten aan de andere kant van ons Koninkrijk de juiste zorgverlening te kunnen bieden.


Logo-ziekenhuis.jpg

St. Elisabeth Hospitaal

Het St. Elisabeth Hospitaal op Curaçao is een algemeen ziekenhuis dat primair werkt ten dienste van de Curaçaose gemeenschap, maar ook zorg verleent aan patiënten van de overige Antilliaanse eilanden, Aruba en de wijdere regio. Het is een centrum voor basis- en topklinische zorg dat diagnostisch onderzoek verricht en specialistische medische zorg verleent.


13482986_251036158603728_6925364880845468872_o.jpg

Stichting WeConnect

Stichting WeConnect zet zich in voor Antilliaanse en Arubaanse studenten en young professionals in Nederland. WeConnect bedenkt en realiseert educatieve projecten binnen het Koninkrijk die de afstand helpen verkleinen tussen het Europese en Nederlandse deel van het Koninkrijk. Bijvoorbeeld door bemiddeling voor stages/traineeships en banen 'back home' voor MBO, HBO en WO geschoolden van de 6 eilanden (alle studierichtingen).


IMCER_logo.png

International Medical Conferenance, Education & Research (IMCER)

De IMCER Foundation wil bruggen bouwen tussen medische professionals van verschillende achtergronden door het organiseren en ondersteunen van: Medische congressen en cursussen, postgraduate onderwijs van artsen en medisch onderzoek door studenten en promovendi.


SMMC LOGO 2013 COLOR-225.png

St. Maarten Medical Center (SMMC)

Het St. Maarten Medical Center (SMMC) opende haar deuren op 17 maart 1991, als opvolger van het St. Rose Hospital. SMMC is een non-profitorganisatie die ziekenhuisfuncties beheert en uitvoert ten behoeve van de gemeenschap van Nederlands Sint Maarten.


400x400 pixels.jpg

BKV

BKV is een internationale arbeidsmarktspecialist in de zorg. Zij brengen zorgprofessionals en -organisaties in de volle breedte van de gezondheidszorg bij elkaar, al ruim twintig jaar lang. Met een groot netwerk en samenwerkingen op de verschillende eilanden staan zij voor jullie klaar.